Posavska stranka

VOLIM SVOJU POSAVINU!

ps izbori 2018 banner 728X90

Osuđujemo pokušaj manipulacije od strane CIK-a

cik bihPosavska stranka oštro osuđuje pokušaj manipulacije izbornim pravilima od strane CIK-a koja nema nikakvu zakonsku utemeljenost što ozbiljno dovodi kredibilitet nazovi neovisnog državnog tijela zaduženog za organizaciju i provedbu izbora.

Priopćenje za javnost: Ponekad je časno ostati sam

posavska logo 220x160U ponedjeljak 26. siječnja održana je 16. redovita sjednica Općinskog vijeća Odžak na kojoj su izabrani novi predsjednik i zamjenica predsjednika Općinskog vijeća. Ništa tu ne bi bilo „neobično“ da u Vijeću, u kome se do skoro vodila „tijesna borba“ između stranaka pozicije i opozicije, za novog predsjednika i njegovu zamjenicu nije glasalo 19 vijećnika!

Priopćenje: Manipulacija tuđom nesrećom se nastavlja

 

potpisivanje-ugovora-poplave26.08.2014. godine u zgradi Vlade Županije Posavske održan je drugi krug potpisivanja ugovora između Vlade ŽP, Općine Orašje i korisnika pomoći za obnovu poplavljenih stambenih objekata. I ponovno je od ovog čina napravljena (predizborna) parada i "svečanost" sa slikanjem i čestitanjem (!?) u kojoj su ljudi, u nesreći koja ih je snašla, iskorišteni za jeftinu političku promidžbu.