Posavska stranka

VOLIM SVOJU POSAVINU!

ps izbori 2018 banner 728X90

Tribine Posavske stranka po MZ općine Orašje

logo transparentPosavska stranka je tijekom mjeseca svibnja održala niz tribina po mjesnim zajednicama u Općini Orašje pod nazivom “Aktualno stanje i budućnost Županije Posavske” i podnaslovom “Gdje je nestala Bosanska Posavina?”. Ninoslav Sušilović (zastupnik u Skupštini Županije Posavske) i Joso Živković (vijećnik u Općinskom vijeću Orašje) upoznali su nazočne građane s aktualnim stanjem u našoj Županiji te brojnim činjenicama i podacima koji su, zbog medijske blokade, uglavnom nedostupni većini građana.

Glavni razlog održavanja tribina je što stanje u našoj Županiji (u skoro svim oblastima) smatramo vrlo ozbiljnim s tendencijom daljnjeg pogoršavanja dok se, istodobno, zakonodavna i izvršna vlast ponašaju vlo indolentno i neodgovorno ne pokazujući nikakve znakove ozbiljnijeg suočavanja s činjenicama i pokušaja rješavanja postojećih problema.

tribina-ps

Iako aktualna vlast čini sve da prikrije stvarno stanje smatramo našom obvezom podijeliti ove informacije i učiniti ih dosupne svima jer nitko ne može biti oslobođen odgovornosti za sve što nam se događa i što će nam se, kao logična posljedica svega, dogoditi u budućnosti. 

Posavska stranka

Odnosi s javnošću