Posavska stranka

VOLIM SVOJU POSAVINU!

ps izbori 2018 banner 728X90

Donirajte Posavsku stranku

donacije logoPozivamo članove i simpatizere Posavske stranke i sve one kojima je Posavina u srcu da doniraju svoje novčane priloge jedinoj stranci kojoj je Bosanska Posavina ispred svega.

Dajte nam potporu da uspijemo u svojoj nakani izgradnje jake posavske (lokalne) stranke.  Jedina politička opcija kojoj je Bosanska Posavina prioritet, a čija opcija može uspjeti samo ako joj svi pomognemo.

Postanite i Vi član naše stranke i dajte svoj doprinos u izgradnji moderne europske stranke utemeljene na regionalnom principu. Doprinesiti sukladno svojim mogućnostima onoj političkoj opciji koja neće radi protiv interesa Vašeg zavičaja, kako su to znali mnogi drugi, a zbog kojih smo se i mi organizirali u našu Posavsku stranku koja će Posavini i Posavcima pružiti najviše koliko je to uopće moguće.

I najskromniji iznos za nas će biti od iznimnog značaja jer smo stranka u začetku, a trnovit je put do potpune afirmacije i konačnog uspjeha Posavske stranke na našoj uzburkanoj političkoj sceni.

Molimo Vas da donirajući nam sredstva poštujete Zakon o financiranju političkih stranaka koji je regulirao i maksimalan iznos koji pravne i fizičke osobe mogu donirati nekoj političkoj stranci.

Prema tom zakonu pravne osobe mogu u jednoj kalendarskoj godine donirati maksimalo 15 prosječnih plaća. Dok donacije fizičkih osoba ne smiju premašiti 8 prosječnih neto plaća.

Pod pojmom prosječne neto plaće podrazumijeva se prosječna neto plaća iz prethodne godine, prema zvaničnim podacima Agencije za statistiku Bosne i Hercegovine.


Svoje priloge možete uplatiti na račun:

Posavska stranka

3381802249395644 kod Unicredit banke (UNICREDIT BANK D.D. POSLOVNICA ORAŠJE TREĆA ULICA BR. 47)

Kao svrhu uplate treba upisati: Donacija za Posavsku stranku.

Uplate iz inozemstva trebaju i ove podatke

S.W.I.F.T  UNCRBA22

IBAN: BA 39 3381804849397903
Za: Posavska stranka - Orašje
 

Molimo da poštujete Zakon o financiranju političkih stranaka . Hvala!