Posavska stranka

VOLIM SVOJU POSAVINU!

ps izbori 2018 banner 728X90

Veličanstven skup Posavske stranke u Domaljevcu

pole skup domlajevacU čevrtak 04.10.2018. godine Posavska stranka održala je predizborni skup u Domaljevcu. Bio je to središnji skup za općinu Domaljevac-Šamac. Iako Posavska stranka ne spada u red onih koje se smatraju velikim ili najvećim skup u Domaljevcu ostavio je sasvim drugačiji dojam. Dvorana HKC-a u Domaljevcu bila je ispunjena do posljednjeg mjesta.

Svoje izlaganje su imali predsjednik Posavske stranke Ninoslav Sušilović, predsjednik OO Posavske stranke za općinu Domaljevac-Šamac Petar Dujmeneović i tajnik stranke Đuro Kesić Pole.

Predsjednik Sušilović je pozdravio prisutne izrazivši zadovoljstvo spremnošću Domaljevčana da dignu svoj glas, da pokažu kako znaju misliti drukčije i kako mogu i hoće ustrajati u borbi za svoja prava i interese.

Petar Dujmenović je iznio oštre kritike prema vladajućoj garnituri ne štedeći ni jednu razinu vlasti. Kritizirao je depopulacijsku politiku aktualne vlasti i neučinovite mjere koje se nisu pokazale dostatnim da se iseljavanje stanovništva zaustavi i pronatalitet podigne na višu razinu. Također je u nakraćim crtama iznio smjernice iz programa Posavske stranke gdje je akcent dao na razvoju gospodasrtva koji mora biti popraćen značajnim ulaganjem kapitala i investicija. U ime posavske stranke obećao je veće stimulativnije mjere kroz dječi doplatak, stipendije i besplatne udžbenike za sve učenike.

Đuro Kesić Pole u svom obraćanju istakao je komparativne prednosti i vrijednote kandidata sa liste Posavske stranke. Ukazao je na niz propusta aktualne vlasti u Županiji Posavskoj s osvrtom na manjkavosti politike na općini Domaljevac-šamac. Mislimo drukčije i spremni smo raditi drukčije zaključeno je sa govrnice u Domaljevačkom HKC-u.

skup domaljevac

Kandidati i programske smjernice okupljenim su predstavljeni na video portalu, a za sve sudionke skupa upriličeno je pečenje s grila uz dostatnu ponudu pića.

U zabavnom dijelu programa goste su zabavljale Vesele Domlječanke.

Program je završen dostojanstveno uz izraženo zadovoljstvo svih sudionika skupa jer je skup Posavske stranke nadmašio sva očekianja.

skup domaljevac