Posavska stranka

VOLIM SVOJU POSAVINU!

ps izbori 2018 banner 728X90

Priopćenje za javnost: Ponekad je časno ostati sam

posavska logo 220x160U ponedjeljak 26. siječnja održana je 16. redovita sjednica Općinskog vijeća Odžak na kojoj su izabrani novi predsjednik i zamjenica predsjednika Općinskog vijeća. Ništa tu ne bi bilo „neobično“ da u Vijeću, u kome se do skoro vodila „tijesna borba“ između stranaka pozicije i opozicije, za novog predsjednika i njegovu zamjenicu nije glasalo 19 vijećnika!

Protiv su bila samo dva. Pogađate, vijećnici Posavske stranke.

Od „trinaest veličanstvenih“ ostalo je samo dvoje, a jedina opozicija u Odžaku – Posavska stranka!

Vijećnici Posavske stranke ujedno su odlučili da neće sudjelovati u radu svečane sjednice najavljene povodom obilježavanja Dana općine Odžak. U vrijeme kada, gotovo svakodnevno, po jedna mlada obitelj iseli iz Ožaka i kad je za većinu branitelja taj dan, svake godine sve više, simbol početka kalvarije i borbe za goli opstanak, smatraju da nema mjesta nikakvom slavlju.

U vrijeme predizborne kampanje nerijetko smo bili upitani „Što vi možete uraditi?“. S obzirom da nismo dobili dovoljno povjerenja da izravno djelujemo na procese u domeni lokalne samouprave, možemo barem ostati dosljedni sebi i obećanjima koja smo dali našim građanima.

Možda većina i jeste, ali ipak nisu svi isti!

Posavska stranka